Privātuma Politika

Pēdējo reizi atjaunota 2019. gada 12. oktobrī.

Šo apmācību kursu uztur SIA ZanziBach (reģ.nr: 43603086595), (turpmāk tekstā: “mēs”).

Šī Privātuma Politika nosaka veidu, kā mēs iegūstam, izmantojam un uzturam informāciju, kas iegūta no apmācību kursa klientiem. Šī Privātuma Politika attiecas uz visiem SIA ZanziBach piedāvātajiem apmācību kursiem.

Personas datu vākšana

Lai mēs varētu nodrošīnāt Tevis izvēlēto pakalpojumu sniegšanu - mācības mūsu piedāvātajās apmācību programmās, kā arī, lai sniegtu tieši Tev piemērotus piedāvājumus mūsu pakalpojumiem un produktiem, mēs apkopojam Tavus personas datus, ko Tu mums sniedz brīvprātīgi, kad piesakies mūsu pakalpojumiem. Mēs apkoposim personas datus no studentiem tikai tad, ja viņi brīvprātīgi iesniegs šādu informāciju. Studenti var atteikties sniegt personas identifikācijas informāciju, taču tas var lietgt viņiem iesaistīties noteiktās ar apmācību sniedzēju pakalpojumiem saistītās darbībās, piem., ja apmācībām piesakies nenorādot pilnu vārdu, uzvārdu, tas var liegt pieeju tādiem bonusiem, kā būt apstiprinātam Facebook kursa atbalsta grupās.

Kā mēs lietojam iegūtos datus

SIA ZanziBach apkopo un lieto Studentu personas datus sekojošiem nolūkiem:

  • Lai uzlabotu klientu servisu
    Informāciju, kuru Tu mums sniedz palīdz mums atbildēt uz Jūsu klientu servisa jautajumiem un atbalstīt Jūsu vajadzības.
  • Lai personalizētu lietotāja pieredzi
    Mēs varam izmantot apkopoto informāciju, lai saprastu, kā mūsu studenti kā grupa izmanto mūsu piedāvāto apmācību kursu sniegtos pakalpojumus un resursus.
  • Lai periodiski sūtītu klientiem epastus
    Mēs varam izmantot studentu e-pasta adreses, lai nosūtītu studentiem informāciju un atjauninājumus, kas attiecas uz viņu pasūtījumu. Studentu e-pasta adreses var izmantot arī, lai atbildētu uz studentu jautājumiem vai citiem pieprasījumiem.
  • Lai apstrādātu maksājumu par pakalpojumiem

Mēs varam izmantot apkopoto informāciju, lai apstrādātu maksājumu par mūsu pakalpojumiem, lai sagatavotu rēķinus, kā arī izpildītu jebkuru līgumu starp tevi un mums, nodrošinot tevis apkalpošanu.

Tavas informācijas nodošana trešajām personām

Mēs nepārdodam, neizīrējam un nekādi citādi nenododam jebkādu informāciju, kura par tevi ir nonākusi mūsu rīcībā.

Trešo pušu mājas lapas un viņu nodrošināts saturs, ko izmantojam mūsu apmācību lapā

Mēs neietekmējam privātumu politiku, kas ir trešajām pusēm, pakalpojumu nodrošinātājiem un sadarbības partneriem, kā piemēram Teachable platformas privātuma politika, kas uztur šo apmācību platformu. Informācijas ievākšana un ievērošana par viņu privātuma politiku ir Tava atbildība.

Drošība

Mēs esam apņēmušies aizsargāt lietotāja informāciju. Personas datiem, ko mēs apstrādājam, piekļūst tikai darbinieki un uzņēmumi, kuriem šī informācija ir jāapstrādā (piemēram, grāmatvedības pakalpojumu sniedzējs).

Ja tu saņem pakalpojumu, piemēram, piedalies apmācībās, kurām var piekļūt ar paroli, tad tev piešķirtā parole aizsargā tavu lietotāja kontu, tāpēc tev ir jāizmanto unikāla un droša parole, jāierobežo piekļuve savam datoram un pārlūkprogrammai, kā arī jāizlogojas no sava profila pēc pakalpojuma izmantošanas. Tomēr, pat ja mēs veicam datu aizsardzības piesardzības pasākumus, neviens elektroniskās drošības pasākums nav pilnīgi drošs, un mēs nevaram garantēt lietotāja informācijas drošību.

Privātuma politikas izmaiņas

SIA ZanziBach ir tiesības jebkurā laikā atjaunināt šo konfidencialitātes politiku. Mēs iesakām studentus bieži pārbaudīt šo lapu, lai pārskatītu izmaiņas. Jūs apzināties un piekrītat, ka jūsu pienākums ir periodiski pārskatīt šo Privātuma Politiku un uzzināt par izmaiņām. Datums, kurā privātuma politika tika pēdējo reizi pārskatīta, ir norādīts lapas sākumā.

Tava piekrišana šiem noteikumiem

Izmantojot jebkuru no SIA ZanziBach piedāvātajām apmācību programmām, Tu piekrīti šai Privātuma Politikai. Ja Tu nepiekrīti šai Privātuma Politikai, Tu nevari izmantot mūsu sniegtos apmācību pakalpojumus.

Sazināšanās ar mums

Tu vari rakstīt jautājumus vai komentārus saistībā ar privātuma politiku:

e-pasts: [email protected] Mēs paturam tiesības sniegt atbildi 30 dienu laikā par pieprasīto informāciju.

SIA ZanziBach, Reģ.nr.: 43603086595, adrese: Dārza iela 4, Mežciems, Jaunsvirlaukas pag., Jelgavas novads, LV-3001.

Savus jautājumus par Tavu personas datu apstrādi, sūti mums uz norādīto e-pastu. Mūsu uzraudzības iestāde par personas datu aizsardzību ir Datu valsts inspekcija. Pirms izsaki savu sūdzību Datu valsts inspekcijā, lūdzu, sazinies ar mums, lai varam sakārtot to, kas tev ir nepieciešams.